Veranda|

Bijgebouw

Vier redenen om een multifunctioneel bijgebouw te zetten

28 / 02 / 2022

Ruimte voor uzelf hoeft niet langer een kamer in huis te zijn. Een bijgebouw aan de woning of in de tuin kan heel veelzijdig ingezet worden. Ideaal voor dat momentje me-time. Laat u inspireren door onze garden office, home gym of gezellige bar. Wat is uw favoriet?

Laat u inspireren door de realisaties op onze website, of kom langs in onze showroom voor een eerste gesprek.

Thuiswerk in een garden house office 

Met de pandemie is onze kijk op werken veranderd. Door het verplicht thuiswerken botsten veel mensen op de limieten van de beschikbare ruimte in hun huis. Een kantoor in eigen tuin is dan de perfecte oplossing. Handig om er afwisselend met uw partner in alle rust te werken, of later, wanneer de kinderen graag buiten studeren maar zich toch moeten concentreren.

Een eigen fitness thuis 

Sporten is gezond en met een aparte ruimte kan u zich volledig wijden aan uw schema. Zet ongestoord een muziekje op of speel de workout die u wil doen af op een ingebouwd scherm. Met schuiframen laat u op tijd en stond een streepje frisse lucht binnen en stretchen kan achteraf in het loungegedeelte.

bijgebouw fitnessruimte

Bijberoep dicht bij huis

Wie naast zijn of haar job nog een extra beroep uitvoert en daar ruimte voor nodig heeft, kan met een bijgebouw proeven hoe zo’n eigen zaak voelt. Hebt u een nagelstudio, geeft u één-op-één coaching opdrachten of kookworkshops: de locatie in de tuin maakt het ook makkelijk om tussen afspraken door even thuis te zijn.

Laat u inspireren door onze showroom. Boek uw afspraak in Gent of Knokke.

Feestjes op locatie… maar dan in uw eigen luxe tuinhuis

Een bijgebouw (wat verder) in de tuin kan u ook volledig inrichten met het oog op gezellig samenzijn. Een barmeubel met hoge stoelen, een ronde tafel voor een grote groep mensen, een aangesloten muziekinstallatie, … maak van elke samenkomst een feestje en geniet van het gezelschap, zonder daarbij de huisbewoners of buren te storen.

Afhankelijk van het type bijgebouw, zijn er grondwerken nodig.

Benieuwd of u ook een bouwvergunning nodig hebt? Decoranda zocht het voor u uit.

Meer nieuws

  • 6% BTW Gratis van maart tem juni

  • Renson voorjaarsactie 2024

  • Led actie 2024

© Decoranda 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy Policy | Cookiebeleid