Veranda|

Bijgebouw

Een terrasoverkapping voor uw horecazaak

17 / 05 / 2022

Een fraaie terrasoverkapping, een terrasafscherming of een veranda voor uw horecazaak? Uw klanten zijn er dol op. Een extra buitenterras zorgt niet enkel voor bijkomende uitstraling, het genereert ook omzet. Bij Decoranda zijn we alvast thuis in terrasoverkappingen voor de horeca. We vertellen er graag wat meer over.

Een terrasoverkapping voor de horeca

Als horecaondernemer het hele jaar door gebruikmaken van uw terras? Dat kan met een terrasoverkapping voor uw horecazaak. Wilt u enkel uw terras overkappen en geen verwarming of andere extraatjes, dan zitten u en uw gasten goed onder een aluminium terrasoverkapping van Renson. Deze overkapping kan tegen de zaak aangebouwd worden, maar net zo goed zorgen we voor een vrijstaande horeca terrasoverkapping.

We denken met u mee, kijken wat er technisch mogelijk is en tekenen het hele concept uit. Een terrasoverkapping voor de horeca van A tot Z? Laat het maar aan Decoranda over. Zelfs het beletteren vormt geen enkel probleem. 

Een heuse veranda aan uw horecazaak

Net een tikkeltje meer dan enkel een overkapping? Als verandabouwers bouwen we in geen tijd een prachtige, kwalitatieve en stijlvolle veranda aan uw zaak. Al dan niet in samenwerking met uw architect, bedenken we het concept en realiseren we het totaalproject. We zorgen voor het optimaal benutten van de ruimte, van horecaterras tot hoeveterras of private dining ruimte.

Projectbegeleiding van A tot Z

Indien gewenst kan u ook de grondwerken en voorbereidende werken van uw horeca veranda aan ons overlaten. Zo blijft alles in één hand, bent u zeker van een vaste contactpersoon en een tijdige en kwalitatieve oplevering. We vragen zelfs bij stedenbouw de verplichtingen op en de nodige vergunningen aan. Van ontzorgen gesproken!

Een kwalitatief buitenterras voor uw restaurant, café, …

Bij Decoranda hebben we al heel wat horecaprojecten mogen realiseren. Van een terrasoverkapping tot luxueus ingerichte veranda’s waar we ook de verwarming, airconditioning, open haard en afzuiging hebben geplaatst. Als fullservice partner voor de horeca zijn we in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen actief en doen we alles in eigen beheer. Zo kunnen we de nodige kwaliteit en een correcte planning en oplevering garanderen.

Ook de nieuwste trends schuwen we niet, denk maar aan de strakke glazen wanden en lamellendaken die nu zo populair zijn. Wist u trouwens dat Renson zelfs een calculatietool heeft om de opbrengst van uw terras te berekenen? Zo weet u meteen welke bezetting er nodig is om de investering te recupereren. Enkele parameters invullen en klaar!

Samen nadenken over uw terrasoverkapping?

Toe aan een nieuwe terrasoverkapping voor uw horecazaak of opent u uw eerste zaak en wenst u meteen een kwalitatieve en duurzame oplossing? Maak een afspraak. Als specialisten in terrasoverkappingen voor de horeca, horeca veranda’s en meer, denken we graag met u mee en maken we u een voorstel op maat.

terrasoverkapping horeca
HyperFocal: 0

Meer nieuws

  • 6% BTW Gratis van maart tem juni

  • Renson voorjaarsactie 2024

  • Led actie 2024

© Decoranda 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy Policy | Cookiebeleid