Terrasoverkapping

Onze nieuwe Renson shop-in-shop showroom maakt je woonuitbreiding tastbaar

29 / 03 / 2022

Een terrasoverkapping zetten in de tuin is geen kleine investering. U verzamelt graag alle info voor u een beslissing maakt. Daarom kan u voortaan terecht in onze nieuwe shop-in-shop van Renson – zo weet u meteen welke materialen en look & feel u aanspreken.

Waarom een shop-in-shop? 

Al meer dan 25 jaar zijn we expert in het ontwerpen, plaatsen en afhandelen van woonuitbreidingen allerhande, maar voor u is het nieuw en onbekend. Voor de fijnste en meest volledige (eerste) ontmoeting met uw mogelijke tuinuitbreiding hebben we daarom een shop-in-shop uitgewerkt in onze showroom te Oostakker (bij Gent). Daarin 

  • Ziet u het idee van uw terrasoverkapping tot leven komen, 
  • Krijgt u een duidelijk beeld van hoe bepaalde materialen eruit zien in daglicht of functioneren bij goed/slecht weer, 
  • Leert u meer over de mogelijkheden van een goed gekozen kleurenpalet.

Een tastbare ervaring versterkt uw online opzoekwerk en helpt uw verwachtingen stroomlijnen. Benieuwd naar hoe onze shop-in-shop er eruit ziet? Je ontdekt het in deze video (vanaf 3’17”)

Wat valt er te ontdekken in de shop-in-shop? 

In de Gentse showroom staat links van de ingang een verhoogd platform van 55 m² waar u verschillende producten kan bekijken en uitproberen. Om u ook een idee te geven van de grotere constructies, vindt u naast de shop-in-shop levensgrote maquettes van verschillende stijlen en materialen. 

Hoe ziet een zonnescherm op zonne-energie eruit? Welke kanten kan ik uit met mijn gevelbekleding? Wat is het effect als ik een tint donkerder of lichter ga met mijn frame? Waarom zou ik kiezen voor een wand in aluminium lamellen? 

Al deze vragen concreet beantwoord zien, helpen u bij het maken van de beste beslissing. Vanaf zomer 2022 is er trouwens ook een shop-in-shop in onze showroom in Knokke! 

De voordelen van Renson outdoor materialen

De redenen waarom we met deze pionier samenwerken, zijn velerlei. Deze Belgische speler mikt sinds dag één op een premium prijs-kwaliteit en gaat daar ver in.

  • Op vlak van design en efficiëntie zijn ze de concurrentie altijd een stapje voor.
  • Dankzij een uitgebreid Research & Development team geniet u van technologie die zijn toekomst ver vooruit is.
  • Voor uw overkapping kan u kiezen uit 135 verschillende kleuren.
renson terrasoverkapping kleuren

Al sinds het begin van Decoranda werken we met Renson samen. Die jarenlange samenwerking maakt van ons een betrouwbare Renson Ambassador.

Benieuwd wat Decoranda voor u kan doen?

Meer nieuws

  • 6% BTW Gratis van maart tem juni

  • Renson voorjaarsactie 2024

  • Led actie 2024

© Decoranda 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy Policy | Cookiebeleid