Lipari Header Image

“Il dolce far niente”

Lipari by Decoranda

La vita e bella want met een Lipari in je achtertuin kan jij heerlijk genieten van il dolce far niente. Lipari by Decoranda inspireert om een eigen plek te creëren. Op jouw eigen eiland, los van je huis, maar wel nog steeds dichtbij.

Droom weg op je eigen Italiaanse eiland

Lipari werd genoemd naar het gelijknamige Italiaanse eiland ten noorden van Sicilië. Dankzij de jarenlange ervaring in verandabouw heeft Decoranda alle kennis in huis om kwaliteitsvolle en moderne bijgebouwen aan te bieden. Alle bijgebouwen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van de nodige luxe en comfort. In jouw Lipari kan je even ontsnappen, tot rust komen of productief zijn. Van de ideale poolhouse tot een praktische werkruimte. Jouw Lipari neemt de vorm van je persoonlijke wensen en behoeften aan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bijna 30 jaar expertise

Lipari by Decoranda bouwt verder op bijna 30 jaar expertise en heeft daardoor heel wat knowhow. Dat maakt het mogelijk om volledig afgewerkte en thermowerende bijgebouwen op maat af te leveren waar je het hele jaar door kan vertoeven. Bij alle Lipari bijgebouwen wordt rekening gehouden met kwaliteit en energiezuinigheid. Dubbel glas en de isolatiematerialen van goede kwaliteit zorgen ervoor dat er geen warmteverlies is.

Lipari Luce

Voor zij die graag berusten op een kwaliteitsvolle woonuitbreiding met standaard afmetingen biedt Lipari Luce het juiste antwoord. De Lipari Luce bijgebouwen bestaan uit vaste modules waardoor je 25-30% kan besparen. Je kan kiezen uit verschillende modules die voorbereid worden in ons atelier. Na het samenstellen van het juiste pakket wordt er gewerkt met schroefpalen zodat de werken om jouw bijgebouw te plaatsen miniem zijn en er geen beton nodig is.

magazine

Jouw droombestemming bij je thuis

Ben jij klaar om te genieten van je eigen Italiaans eiland bij je thuis? Ontdek de verschillende mogelijkheden van Lipari en Lipari Luce in ons digitaal magazine.

Met bijna 30 jaar ervaring is Decoranda de juiste partner voor op maat gemaakte veranda’s, terrasoverkappingen of bijgebouwen. Van klassiek tot design.

Contacteer Ons

Is jouw interesse aangewakkerd en wil jij ook graag een Lipari of een Lipari Luce bijgebouw in je tuin? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie over jouw eigen Italiaanse eiland.

Decoranda houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.